duurzaam

Kies het traject dat bij jou past

Persoonlijke loopbaancoaching gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt. We kijken naar jou als geheel en naar je levensloop tot nu toe. In een duurzaam Loopbaantraject gaan we samen onderzoeken hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt.

Tijdens de cursus Schrijf Je Loopbaan ga je aan de slag met diverse schrijfoefeningen en opdrachten en speelt de interactie met de groep ook een grote rol.

Het Waar sta ik- emailtraject vindt volledig via e-mail plaats, waarbij je vanuit je eigen omgeving heel organisch en holistisch op een vriendelijke manier wordt uitgenodigd om over je eigen ervaringen te schrijven met als doel om daarna in geïnspireerde actie te komen.

Schrijven

De rode draad door alle trajecten is dat we ook gebruik maken van de kracht van schrijven. Het schrijven is hierbij slechts een hulpmiddel om rust te brengen in je gedachtes en een open ruimte te creëren voor jezelf. Het is laagdrempelig en rustgevend om al schrijvend op zoek te gaan naar de bron van eventuele stress en gepieker. Als je daar gericht aandacht aan besteed, kun je je gevoelens concrete woorden geven en veel beter tot de kern komen.

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamere balans tussen het werk- & privéleven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden kwartaal inspiratie voor een duurzamer (werk)leven