Loopbaanbegeleiding

Je kunt nu ook bij mij terecht voor een individueel loopbaantraject.

Veel nieuwe inzichten

Wat heeft deze opleiding me weer veel verdieping en nieuwe inzichten gegeven en vooral veel nieuwe prachtige oefeningen om mee te werken. Niet alleen met mijn oefencoachees, maar ook het zelf ervaren van deze oefeningen met mede coaches maakte dat deze opleiding weer een heel waardevolle bijdrage is aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig konden we de laatste dag vanwege corona online doen, zodat we de opleiding toch zonder vertraging konden afronden.

Werk doen dat echt bij je past

Het maakte me weer intens duidelijk hoe belangrijk het is om werk te doen dat echt bij je past. Hoe fijn het is om vol energie te doen waar je blij van wordt, maar ook hoe lastig het soms is om even bij jezelf stil te staan om dit echt te voelen en te weten. Om dit voor jezelf te erkennen kan al een hele stap zijn. 

Bewuster keuzes maken

Naarmate je ouder wordt maak je veel bewuster keuzes. Je loopt al wat langer rond op deze wereld en hebt al aardig wat ervaring opgedaan. Ook zijn prioriteiten misschien in de loop der tijd anders komen te liggen door voortschrijdend inzicht.

Goede werk-privé balans

Een goede werk-privé balans is nu heel belangrijk. Sterker nog, het is essentieel om het allemaal vol te kunnen houden, want vergeet niet aan welke verwachtingen we allemaal (en van wie eigenlijk?) vandaag de dag moeten (of is het willen?) voldoen. Zeker doordat er nu allerlei feestjes en evenementen afgelast zijn, kan het zijn dat je hier bewuster over aan het nadenken bent.

In je element zijn

Laatst las ik de prachtige definitie van sir Ken Robinson over het ‘in je element zijn’ en hij omschrijft het als volgt: