Officieel Loopbaantrainer & proefpersoon voor individueel traject gezocht!

Yesss!

Misschien heb je het in de afgelopen weken al meegekregen via LinkedIn, Facebook of Instagram, maar op de valreep van 2019 kan ik mezelf nu officieel Schrijf Je Loopbaantrainer noemen! :-). Nogmaals dank aan de proefpersonen die dit mede mogelijk voor mij hebben gemaakt! Wat een fijne sessie waren het, waardoor ik nog gemotiveerder ben geraakt om mensen op een heel laagdrempelige en vooral creatieve, inspirerende manier te helpen in hun zoektocht naar werk dat bij hen past. Daarover later meer :-).

Proefpersoon gezocht

Om vanaf voorjaar 2020 ook individuele loopbaancoachingstrajecten te kunnen begeleiden ben ik momenteel ook bezig met een reguliere opleiding tot loopbaancoach.

Ook voor deze opleiding ben ik weer op zoek naar een proefpersoon. Dit keer gaat het om 1 proefpersoon die ik nog niet (of nauwelijks) ken en een actuele loopbaanvraag heeft. Het oefentraject zal bestaan uit 5 sessies van 1 uur. De eerste sessie zal voor 16 januari moeten plaatsvinden bij mij in Soest en aan dit oefentraject zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Mocht je interesse hebben of iemand kennen in je netwerk die je dit gunt, stuur deze oproep dan gerust naar haar (of hem) door.

Alvast bedankt en groetjes!
Merel