inspirerende vrouwen interview serie

Deel 4: Rinke Huisman

Rinke Huisman begon haar loopbaan als onderwijzeres op de basisschool, maar is nu ondernemer en runt 2 bedrijven vanuit huis.

Hoe zij deze stap gezet heeft kun je horen in dit interview. Wil je meer weten over Rinke, bezoek dan haar website: www.habitsofmind.nl

Deel 2: Susan Manni

Susan Manni heeft 5 jaar in Zwitserland gewoond met haar man en dochter. In het najaar van 2017  kwam ze terug naar Nederland, is ze bevallen van nog een prachtige dochter en in de zomer van 2018 zijn ze met het hele gezin de wijde wereld ingetrokken. Op het punt van dit interview stonden ze nog aan het begin van een enerverend avontuur dat begon met de Volkswagen bus richting Scandinavië..Susan is coach en expert in rouwverwerking: https://ecounseling.nl/

Deel 1 : Diana Bogaards

Diana Bogaards, die nu nog in de Franse Alpen zit, over de manier waarop zij een manier vindt om haar altijd avontuurlijk leven door te zetten, ook nu ze moeder is. Volgens haar hoef je niet altijd de gebaande wegen te blijven volgen, als je de mogelijkheid hebt om het anders te doen.

Ze vertelt hoe ze hiermee omgaat met haar Nederlands-Franse tweeling en hoe ze de Nederlandse ‘speelafspraakjes’ heeft geïntroduceerd in het dorp. Hoe gemakkelijk ze inmiddels auto rijdt in de besneeuwde bergen en hoe ze twee thuisen voor de kinderen aan het creëren is.