schrijf je loopbaan

Naast een individueel traject kun je ook kiezen om in de vorm van een groepscursus aan de slag te gaan met je loopbaanvragen. We doen dit met maximaal 3 andere personen om op deze manier een persoonlijke en veilige omgeving te creëren. Gewoon bij mij thuis aan de keukentafel (met uiteraard de gepaste afstand van 1,5 meter) gaan we aan het werk, waarbij je zonder afleiding en op een laagdrempelige manier ruimte maakt om bij jezelf op onderzoek uit te gaan. De kracht van de groep is in deze cursus ook heel waardevol. Je ontmoet anderen die ook de behoefte voelen om iets te veranderen aan haar (of zijn) werksituatie.

Werkwijze

Tijdens de cursus neem ik je, aan de hand van schriftelijke oefeningen, op een natuurlijk wijze mee door 4 verschillende thema’s:

Thema ochtend 1: Behoefte aan verandering
Thema ochtend 2: Plezier en voldoening
Thema ochtend 3: Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
Thema ochtend 4: In beweging komen

Het is niet nodig om je vooraf voor te bereiden en je hoeft geen enkele ervaring met schrijven te hebben.

Wat brengt Schrijf je Loopbaan je?

Schrijf je Loopbaan geeft je de mogelijkheid om even uit je dagelijkse routine te komen, op een andere manier tegen je loopbaan aan te kijken en je te laten verrassen door nieuwe inzichten en ideeën. De cursus geeft je de mogelijkheid om je gedachten te ordenen en in alle rust naar jezelf te luisteren. Deelnemers geven ook aan dat het nieuwe energie geeft. Ook waarderen ze de waardevolle ontmoetingen met andere mensen die ook ten rade willen gaan bij zichzelf. Het is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen, mocht het lastig voor je zijn om naar Soest te komen, maar dat moeten we even onderling overleggen.

Reactie van deelneemster Ilja:
” Hoe leuk om er door verschillende schrijfopdrachten achter te komen dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn. De schrijfoefeningen waren heerlijk om te doen.

Merel is een hele fijne coach, met veel ervaring, die veel ruimte laat voor eigen inbreng. Ze begeleidt je op een heel prettige manier in je schrijfproces. Ik ging met een open vizier naar Merel toe, en kwam echt met hele concrete te nemen stappen weer thuis.  Heb je een loopbaanvraag en wil je meer duidelijkheid krijgen over je eigen wensen en mogelijkheden, ga dan lekker schrijven met Merel. En kom erachter dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn!

Wanneer:

Zie Agenda

Vrijblijvend contact opnemen

Deze cursus is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie