cursus schrijf je loopbaan

Naast een individueel loopbaantraject kun je ook kiezen om in de vorm van een groepscursus aan de slag te gaan met je loopbaanvragen.

Wat is Schrijf Je Loopbaan?

De cursus Schrijf je Loopbaan geeft je de mogelijkheid om echt even volledig uit je dagelijkse routine te komen, op een andere manier tegen je loopbaan aan te kijken en je te laten verrassen door nieuwe inzichten en ideeën. De cursus geeft je de mogelijkheid om je gedachten te ordenen en in alle rust naar jezelf te luisteren. Deelnemers geven ook aan dat het nieuwe energie geeft. Ook waarderen ze de waardevolle ontmoetingen met andere mensen die ook ten rade willen gaan bij zichzelf.

De cursus vindt momenteel online via Zoom plaats.

Werkwijze Schrijf Je Loopbaan

Tijdens de cursus neem ik je, aan de hand van schriftelijke oefeningen, op een natuurlijk wijze mee door 4 verschillende thema’s:

Thema ochtend 1: Behoefte aan verandering
Thema ochtend 2: Plezier en voldoening
Thema ochtend 3: Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
Thema ochtend 4: In beweging komen

Het is niet nodig om je vooraf voor te bereiden en je hoeft geen enkele ervaring met schrijven te hebben.

Voorafgaand aan de cursus is er meestal ook een kennismakingsworkshop.

Reactie van deelneemster Ilja:
” Hoe leuk om er door verschillende schrijfopdrachten achter te komen dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn. De schrijfoefeningen waren heerlijk om te doen.

Merel is een hele fijne coach, met veel ervaring, die veel ruimte laat voor eigen inbreng. Ze begeleidt je op een heel prettige manier in je schrijfproces. Ik ging met een open vizier naar Merel toe, en kwam echt met hele concrete te nemen stappen weer thuis.  Heb je een loopbaanvraag en wil je meer duidelijkheid krijgen over je eigen wensen en mogelijkheden, ga dan lekker schrijven met Merel. En kom erachter dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn!

Wanneer:

Kennismakingsworkshop Schrijf Je Loopbaan
woensdagochtend 8 september 2021
10:00 – 11:30 uur
Locatie: online via zoom
Maak kennis met het gebruik van schrijven als krachtig creatief instrument. Door middel van laagdrempelige schrijfoefeningen kom je even uit je dagelijkse routine, sta je stil bij het moment en schep je ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Zorg ervoor dat je pen en papier bij de hand heb tijdens deze workshop!


Schrijf Je Loopbaan cursus:
4 ochtenden: woensdag 22 & vrijdag 24 september en woensdag 29 september & vrijdag 1 oktober 2021
10:00 – 12:30 uur
Locatie: online via zoom of aan mijn keukentafel in Vianen

Meer informatie en aanmelden

Deze cursus is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie

Elke laatste vrijdag van de maand deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven in combinatie met het ouderschap.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden MetMerel inspiratiemail