schrijf je loopbaan

Wil je iets veranderen in je werksituatie, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ben je niet (meer) blij met je werksituatie, denk je er veel over na en brengt dat je niet echt verder?

Misschien ben je al tijden aan het nadenken over wat je nu eigenlijk echt wilt gaan doen en heb je het idee dat je op een ochtend wakker zult worden met dat ene inzicht. Dit zou natuurlijk kunnen, maar de praktijk leert dat je soms gewoon ergens mee moet beginnen om tot verandering te komen.

Deze creatieve schrijfcursus geeft je de mogelijkheid om zo’n beginnetje te maken. Door simpelweg de omstandigheden te creëren om het gesprek met jezelf aan te gaan en stapje voor stapje te ontdekken wat jou te doen staat.

Schrijf je Loopbaan

In een kleine groep tot maximaal 3 personen met uiteraard afstand van 1,5 meter gaan we aan de slag aan mijn keukentafel, waarbij je zonder afleiding en op een speelse manier ruimte maakt om bij jezelf op onderzoek uit te gaan. De kracht van de groep is in deze cursus ook heel waardevol. Je ontmoet anderen die ook de behoefte voelen om iets te veranderen aan haar (of zijn) werksituatie en kunt dit met elkaar (en alleen als je dit zelf wilt) delen.

Werkwijze

Tijdens de cursus neem ik je, aan de hand van schriftelijke oefeningen, op een natuurlijk wijze mee door 4 verschillende thema’s:

Thema ochtend 1: Behoefte aan verandering
Thema ochtend 2: Plezier en voldoening
Thema ochtend 3: Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
Thema ochtend 4: In beweging komen

Het is niet nodig om je vooraf voor te bereiden en je hoeft geen ervaring met schrijven te hebben.

Wat brengt Schrijf je Loopbaan je?

Schrijf je Loopbaan geeft deelnemers orde in het hoofd, rust en ruimte om naar jezelf te luisteren, nieuwe inzichten en ideeën, nieuwe energie en waardevolle ontmoetingen met andere mensen die ook ten rade willen gaan bij zichzelf.

Reactie van deelneemster Ilja:
” Hoe leuk om er door verschillende schrijfopdrachten achter te komen dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn. De schrijfoefeningen waren heerlijk om te doen.

Merel is een hele fijne coach, met veel ervaring, die veel ruimte laat voor eigen inbreng. Ze begeleidt je op een heel prettige manier in je schrijfproces. Ik ging met een open vizier naar Merel toe, en kwam echt met hele concrete te nemen stappen weer thuis.  Heb je een loopbaanvraag en wil je meer duidelijkheid krijgen over je eigen wensen en mogelijkheden, ga dan lekker schrijven met Merel. En kom erachter dat de antwoorden op je vragen al in jezelf aanwezig zijn!

Wanneer:

Dinsdag 1, 8, 15 en 22 september 2020 van 10:00 – 12:30 uur

Locatie: Soest

Hier wil ik meer over weten

Deze cursus is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie