over merel

Als loopbaancoach ben ik er voor jou als je graag voor jezelf helder wilt krijgen waar je op dit moment staat op je loopbaanpad en waar je naartoe wilt.

Het verloop van mijn loopbaanpad

Na een studie aan de Haagse Hogeschool (European Studies, voorheen HEBO) startte ik mijn eerste echte baan als junior arbeidsmarktadviseur bij Siemens en daar werd onbewust mijn interesse voor de arbeidsmarkt aangewakkerd. Het werkende leven was leuk en interessant, maar het avontuur lonkte weer. Net zoals na mijn eindexamen havo, kon ik het niet laten om nog meer backpack avonturen in o.a. Australië te gaan beleven. Weer terug in Nederland heb ik binnen verschillende domeinen diverse functies gehad in marketing, communicatie, projectmanagement en recruitment.

Verandering van prioriteiten

Met het moederschap veranderden mijn prioriteiten. Daarbij kwam ik in verschillende situaties terecht, waardoor ik als dochter van ondernemers en na vele jaren gewerkt te hebben voor MKB-ondernemers, besloot dat het tijd was om voor mezelf te gaan beginnen. Ik heb diverse (loopbaan)coachopleidingen- en trainingen gevolgd en ben gaan werken op een manier die bij mij als persoon past.

Mijn missie

Ik ben er van overtuigd dat er teveel mensen op deze wereld rondlopen wier talent verloren gaat door wat voor reden dan ook en het is mijn missie om op een positieve en constructieve manier mensen aan de slag te laten gaan met hun drijfveren en talenten.

Er is momenteel van alles aan de hand op het gebied van de arbeidsmarkt. De wereld verandert snel en daarmee ook de banen. Je hebt geen baan meer voor het leven en zeker de laatste tijd heeft veel van ons gevraagd qua veerkracht en weerbaarheid, maar ook geleid tot veel creativiteit en inzicht dat we op een andere manier met elkaar en de aarde moeten omgaan.

Transitie is ingezet

De transitie is ingezet, mensen vragen zich af waarom ze doen wat ze doen. Nieuwe generaties komen op en we beginnen collectief anders naar werk te kijken. Het is belangrijk en fijn om werk te doen dat bij je past. Het geeft mij veel energie om mensen te begeleiden op hun loopbaanpad en hen te helpen om meer in balans te leven met hun persoonlijke normen en waarden, zodat ze zich op een duurzame manier verder kunnen ontwikkelen door de verschillende levensfases heen.

Ik ben een echte boekwurm, lees alles wat los en vast zit, doe aan bodybalance en ben dol op tuinieren, dieren en ons gezin! (niet perse in die volgorde ;-))

Mijn levensmotto:
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
en hoe ‘moet’ het eigenlijk? 😉

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden kwartaal inspiratie voor een duurzamer (werk)leven