over merel

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse functies. Zo was ik in een tijdsbestek van 20 jaar communicatie- en arbeidsmarkt adviseur, project- & marketing manager, maar ook recruiter en back office manager binnen verschillende domeinen.

Het verbinden van theorie en ervaring in praktisch toepasbare vaardigheden staat centraal in mijn werk. Vanaf 2017 begeleid ik mensen binnen en buiten Nederland met hun (loopbaan) vraagstukken. In mijn begeleiding ga ik integraal en duurzaam aan de slag en kijken we dus ook verder dan alleen naar werk.

Fijne balans

Het vinden van een fijne balans in het dagelijks leven is iets wat mij, vooral sinds de geboorte van de eerste, enorm bezighoudt. Op basis van o. a. mijn waarden gelijkwaardigheid, duurzaamheid, eigenheid, humor en rechtvaardigheid zoek ik voor mezelf een weg door een maatschappij die, wat mij betreft, steeds meer vraagt om creativiteit, bewustwording, circulariteit en innovatie. Het geeft mij veel energie om mensen met volle aandacht ter zijde te staan in hun zoektocht naar een fijn dagelijks leven.

Ik ben een echte boekenwurm. Lees alles wat los en vast zit, doe aan body balance en ben dol op tuinieren, dieren en mijn dierbaren (niet perse in die volgorde ;-))

Mijn levensmotto:
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
en hoe ‘moet’ het eigenlijk? 😉

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzamer (werk)leven