over merel

Merel Dubelaar is loopbaanbegeleider. Na een uitzending met het gezin naar het tropische St. Maarten in 2015 / 2016 heeft zij bij terugkomst in Nederland haar loopbaan over een andere boeg gegooid. Na het volgen van de opleiding tot Mindful Analyst is zij in 2017 begonnen als e-mail coach. In de jaren die daarop volgden heeft zij diverse opleidingen erbij gevolgd en is zij zich gaan specialiseren in de loopbaancoaching.

Gedurende de eerste 20 jaar van haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan binnen diverse functies. Zo was ze communicatie- en arbeidsmarkt adviseur, project- & marketing manager, maar ook recruiter en back-office manager binnen verschillende branches.

Fijne balans

Het hebben van een fijne balans in het dagelijks leven is iets wat als een rode draad door al haar eigen loopbaankeuzes loopt. Op basis van haar waarden gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid, duurzaamheid, eigenheid en humor zoekt ze voor zichzelf een weg door een maatschappij die, wat haar betreft, steeds meer vraagt om creativiteit, bewustwording, circulariteit en innovatie. Het geeft haar enorm veel energie om mensen met volle aandacht ter zijde te staan op hun loopbaanpad.

Missie

Het is haar missie om mensen bewust stil te laten staan bij hun loopbaan en hun drijfveren te onderzoeken. Zodat ze het werk kunnen doen wat het beste bij ze als persoon past en waar ze de meeste energie uit halen. Vanuit de visie dat, als mensen doen waar ze positieve energie van krijgen, dit uitstraalt in alles wat ze doen, waardoor we met z’n allen een fijnere samenleving krijgen. Daarnaast is Merel freelance projectmanager voor Green Wave, een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid & sport. Een ideale combinatie vindt ze zelf, aangezien ze er veel energie uithaalt om afwisselend aan verschillende projecten te werken, zoals tot uiting komt in het zogenaamde Schuine Streep Werkmodel.

Merel is dol op reizen, tuinieren en een echte boekenwurm. Ze leest alles wat los en vast zit, doet aan body balance en is dol op dieren en haar dierbaren (niet perse in die volgorde ;-))

Haar levensmotto:
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
en hoe ‘moet’ het eigenlijk? 😉

Elk seizoen deelt ze (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzame loopbaaan