over merel

Merel Dubelaar is loopbaanbegeleider. Vanaf 2017 begeleidt ze mensen binnen en buiten Nederland die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Daarnaast is ze freelance projectmanager voor Green Wave, een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid & sport.

Gedurende haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan binnen diverse functies. Zo was ze, in een tijdsbestek van ruim 20 jaar, communicatie- en arbeidsmarkt adviseur, project- & marketing manager, maar ook recruiter en back-office manager binnen verschillende branches. Het verbinden van theorie en ervaring in praktisch toepasbare vaardigheden staat centraal in haar werk.

Fijne balans

Het hebben van een fijne balans in het dagelijks leven is iets wat als een rode draad door haar eigen loopbaankeuzes loopt. Op basis van haar waarden gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid, duurzaamheid, eigenheid en humor zoekt ze voor zichzelf een weg door een maatschappij die, wat haar betreft, steeds meer vraagt om creativiteit, bewustwording, circulariteit en innovatie. Het geeft haar enorm veel energie om mensen met volle aandacht ter zijde te staan op hun loopbaanpad.

Merel is een echte boekenwurm. Ze leest alles wat los en vast zit, doet aan body balance en is dol op tuinieren, dieren en mijn dierbaren (niet perse in die volgorde ;-))

Mijn levensmotto:
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
en hoe ‘moet’ het eigenlijk? 😉

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzamer (werk)leven