loopbaantraject

Ben je op zoek naar verandering op het gebied van je loopbaan? Misschien wil je (of moet je gedwongen) een andere weg in slaan of andere keuzes gaan maken in je werk. Misschien heb je vooral veel zorgtaken op je genomen de afgelopen jaren en wil je weer actief gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Of je bent uitgevallen door een burn-out en wilt weer aan de slag zonder in je oude valkuilen te stappen.

Om het werk te doen dat bij je past is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat je precies wilt. Naarmate je ouder wordt maak je veel bewuster keuzes. Ook zijn je prioriteiten misschien anders komen te liggen waardoor het kan gaan wringen met eerder gemaakte keuzes. 

Misschien ben je aan het begin van je loopbaan ergens ‘ingerold’ en is dat geen bewuste keuze geweest, het liep gewoon zo. Het is daarom enorm belangrijk om eerst te onderzoeken wat je eigenlijk wilt, voordat je jezelf beperkt in datgene wat je kunt. Meer dan ooit denken mensen nu tijdens de corona crisis na over het leveren van een belangrijke bijdrage aan het fundament van de samenleving.

In een loopbaantraject beginnen we eerst met een uitgebreide kennismaking om te onderzoeken waar je tegenaan loopt in je loopbaan en wat je graag aan het einde van je traject bereikt wilt hebben.

Met deze vragen gaan we vervolgens aan de slag, waarbij we uitgaan van ongeveer 5 sessies (1 x in de 2 á 3 weken) van twee uur in totaal.

In de sessies doorloop je stapsgewijs het loopbaantraject, waarbij je aan de hand van diverse (schrijf) oefeningen de volgende vragen gaat onderzoeken:

* wie ben ik
* wat wil ik
* wat kan ik
* hoe kom ik daar

Na elke sessie krijg je nog een aantal oefeningen mee die je rustig in je eigen tempo thuis kunt maken.

Na het traject weet je veel beter wat bij je past, wat je wilt en welke precieze vervolgstappen je wilt gaan ondernemen. Voel je welkom!

Vrijblijvend contact opnemen