ervaringen

Willemijn

Willemijn

Schrijf Je Loopbaan was een geweldige cursus. Ongelooflijk hoe de opdrachten, geholpen door vragen van Merel, hebben geleid tot inzichten en eye-openers. Ik begon redelijk blanco en met open vizier aan de cursus en heb nu veel helderder voor ogen welke (loopbaan) richting ik op wil. Merel is een ontzettend prettige coach, ze stelt de juiste vragen, triggert waar nodig, zonder dat ze een bepaalde kant op stuurt. Ook het contact met de andere cursisten vond ik enorm waardevol en inspirerend. Het heeft me veel energie gegeven om de volgende stappen te zetten.

Ellemieke

Ellemieke

"Na ruim 11 jaar als jeugdverpleegkundige gewerkt te hebben was ik toe aan iets nieuws. Ik wilde me graag ontwikkelen maar kreeg niet helder welke weg ik op zou gaan en wat goed voor mij was. Via LinkedIn volgde ik Merel een beetje en haar methode sprak me aan. Daarom heb ik haar hulp ingeschakeld. Merel heeft in de 5 sessies die ik bij haar heb gevolgd meer gedaan dan alleen kijken waar ik op werkgebied heen wilde. Door de oefeningen die zij geeft en de dingen die zij ter sprake brengt kreeg ik inzicht in mijn levensloop tot nu toe. Hoe sta ik in het leven en hoe ben ik hier gekomen. Wat vind ik belangrijk en welke kwaliteiten heb ik ontwikkeld. Van hieruit werd voor mij duidelijker wat ook op werkgebied wel en niet bij mij past. Door deze brede kijk ben ik meer dan van tevoren geholpen en gesterkt om keuzes te maken op mijn pad. Ik zou iedereen die worstelt met vragen over zijn of haar ontwikkeling daarom ook zeker aanraden om bij Merel het loopbaanbegeleidingstraject te gaan volgen. Je hebt er je levenlang wat aan.

Anouk

Anouk

"Door mijn verhuizing terug vanuit het buitenland was ik zoekende hoe ik mijn werkende leven met zelfvertrouwen weer kon oppakken in Nederland. Ook had ik er behoefte aan om te leren omgaan met HSP. Door het traject kreeg ik begrip voor mijn situatie en leuke oefeningen die me een spiegel voorhielden. Ook kreeg ik rust van zowel Merel als coach, maar ook van mezelf om me ertoe te zetten stil te staan bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Het is fijn om dit samen met Merel te doen omdat ze veel rust uitstraalt, de tijd voor me neemt en me het gevoel geeft dat ik ertoe doe met een vleugje humor tussendoor!

Maaike

Maaike

"Ik schreef samen met drie anderen over mijn leven, het leven en het leven dat ik graag zou willen. Toen ik naar Merel ging zocht ik met name naar een visie. Persoonlijk heb ik er af en toe moeite mee te bedenken wat ik wil. Er zijn zo veel mogelijkheden dat het mij af en toe verlamt. Het schrijven bij Merel heeft mij hierbij geholpen op een ongedwongen manier. Merel is lief, rustig en je voelt direct een vertrouwensband. Ik zou iedereen schrijven bij Merel aan de keukentafel aanraden. Het is een investering in jezelf en daarnaast ook nog eens heel erg gezellig".

Marjolein

Marjolein

"Merel is een ster in de juiste vragen stellen! Ongelooflijk hoe zij uit mijn chaotische verhaalstructuur (van de hak-op-de-tak, want mijn gedachten schieten alle kanten op) toch de vinger kan leggen op de essentie. Haar vragen zijn scherp en ik bewonder haar geheugen; ze weet in een gesprek feilloos opmerkingen te koppelen aan eerder opgeschreven teksten. Door haar vragen en ontzettend prettige en rustige persoonlijkheid, kun je niet anders dan met een voldaan gevoel weer verder.