schrijven voor jezelf

Loopbaan- en levenscoaching & training gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt. We kijken naar jou als geheel en naar je levensloop tot nu toe. We onderzoeken samen hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt, zodat je gericht en vol vertrouwen weer verder kan!

Schrijven

De rode draad door de trajecten en de cursus is dat we onder andere gebruik maken van de kracht van schrijven. Schrijven is namelijk een heel fijn middel om je gedachten tot rust te laten komen en een open ruimte te creëren voor je eigen denkproces. Het is laagdrempelig en rustgevend om al schrijvend op zoek te gaan naar de bron van eventuele stress en gepieker. Als je daar gericht aandacht aan besteed, kun je je gevoelens concrete woorden geven en veel beter tot de kern komen.

Er zijn verschillende manieren om tot schrijven te komen, zoals bijvoorbeeld:
🌱 Schrijf in je dagboek, een mooi notitieblok of typ er lekker op los op je laptop
🌱 Schrijf ‘Morning Pages’ volgens de methode van Julia Cameron uit haar boek “The Artist’s way”. Dit boek beschrijft een 12-weekse handleiding met allerlei vragen om al schrijvend tot meer creativiteit te komen.
🌱 Download hieronder vrijblijvend de 3 vragen ter inspiratie:

3 vragen ter inspiratie

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.