Ik ben blogger bij Globalicious Magazine!

Misschien heb je het al voorbij zien komen omdat je mijn gratis e-book ” 3 vragen om even terug te keren naar jezelf” hebt gedownload of het gelezen hebt op een van mijn social media kanalen, maar sinds 1 december ben ik 1 van de blogsters op Globalicious Magazine en daar ben ik supertrots op!

Aangezien er anno 2017 zoveel Nederlandstalige vrouwen buiten Nederland wonen als expat (partner), emigrant, digital nomad of de wereld over reizen, geloven wij dat er behoefte is aan een online plek waar je je als vrouw in het buitenland begrepen voelt.

Met 7 andere Nederlandse vrouwen die verspreid vanuit de hele wereld wonen en werken, zoals Colombia, Frankrijk, Amerika, Nederland, Brunei, Curaçao & Uruguay bloggen we over wat we zoal allemaal meemaken.

Globalicious verbindt, troost, amuseert en zorgt voor een portie herkenning. Waar jij als vrouw ook bent, op deze plek kun je even thuiskomen met verhalen, anekdotes, nuttige informatie en leuke weetjes.

Wil jij ook elke week als eerste de nieuwste artikelen (2x per week) in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in via http://globaliciousmagazine.nl/.

Heel veel leesplezier gewenst!

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook en Instagram!