begeleiding & cursus

Kies de vorm van begeleiding die jou momenteel het beste past:

Duurzame loopbaanbegeleiding gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt. We kijken naar jou als geheel en naar je levensloop tot nu toe. In een Duurzaam Loopbaantraject gaan we samen onderzoeken hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt, zodat je gericht en vol vertrouwen weer verder kan.

Tijdens de cursus Schrijf Je Loopbaan ga je aan de slag met diverse schrijfoefeningen en opdrachten en speelt de interactie met de groep ook een grote rol. Na 4 ochtendsessies die meestal 1x in de week plaatsvinden geven kun je veel gerichter verder op je loopbaanpad.

Het Waar sta ik- emailtraject vindt volledig via e-mail plaats, waarbij je vanuit je eigen omgeving heel organisch en holistisch op een vriendelijke manier wordt uitgenodigd om via de Mindful Analysis schrijfmethodiek (via de 4 edele waarheden uit het boeddhisme) over je eigen ervaringen te schrijven met als doel om daarna in geïnspireerde actie te komen dmv een concreet actie- of stappenplan.

Dit e-mail traject is uitermate geschikt voor als je nog niet helemaal toe bent aan een loopbaantraject en je het gevoel hebt dat je nog net even wat meer overzicht en helderheid nodig hebt voordat je nieuwe stappen kunt zetten. Misschien heb je nog last van opgedane ervaringen uit je (werk)verleden en voel je dat je daarin nog enige helderheid zoekt. Het e-mailtraject is uitermate geschikt om even de tijd voor jezelf te nemen, maar daarin ook niet te lang te blijven hangen. 

Elk seizoen deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze ook te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzamer (werk)leven