loopbaanbegeleiding

Duurzame loopbaanbegeleiding gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt. We kijken naar jou als geheel en naar je levensloop tot nu toe. In een Duurzaam Loopbaantraject gaan we samen onderzoeken hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt, zodat je gericht en vol vertrouwen weer verder kan.

Tijdens de cursus Schrijf Je Loopbaan ga je aan de slag met diverse schrijfoefeningen en opdrachten en speelt de interactie met de groep ook een grote rol. Na 4 ochtendsessies die meestal 1x in de week plaatsvinden geven kun je veel gerichter verder op je loopbaanpad.

Het 4 fasen emailtraject Waar sta ik en wat wil ik? vindt volledig via e-mail plaats en is uitermate geschikt voor als je nog niet helemaal toe bent aan een loopbaantraject en je het gevoel hebt dat je nog net even wat meer overzicht en helderheid nodig hebt voordat je nieuwe stappen kunt zetten. Misschien heb je nog last van opgedane ervaringen uit je (werk)verleden en voel je dat je daarin nog enige helderheid zoekt. Vanuit je eigen omgeving word je op een vriendelijke manier uitgenodigd om via de mindful analysis schrijfmethodiek (aan de hand van de 4 edele waarheden uit het boeddhisme) over je eigen ervaringen te schrijven met als doel om tot een persoonlijk actie- of stappenplan te komen. Door dit e-mail traject kun je echt even volledig de tijd voor jezelf te nemen, maar de methodiek zorgt er ook voor dat je er niet te lang in blijft hangen. 

Elk seizoen deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze ook te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzame loopbaaan