coaching & cursus

Duurzame coaching & de cursus Schrijf Je Loopbaan gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt.

Loop jij rond met vragen zoals bijvoorbeeld:
🌱 Hoe kan ik mijzelf duurzaam ontwikkelen?
🌱 Hoe vind ik meer balans tussen werk, zorg voor anderen & mezelf?
🌱 Hoe kan ik met meer zelfvertrouwen solliciteren?
🌱 Wat voor werk & welke werkomgeving past er nu echt bij mij?
🌱 Ik twijfel over wat ik wil, hoe kan ik een goede keuze maken?

Ga dan op onderzoek uit!

Ik help je graag om in alle rust stil te staan bij jouw loopbaanpad en daar overzicht en helderheid in te krijgen.

Kies de vorm van begeleiding die jou momenteel het beste past:

Duurzame loopbaancoaching gaat verder dan alleen maar kijken waar je op werkgebied heen wilt. We kijken naar jou als geheel en naar je levensloop tot nu toe. In een duurzaam Loopbaantraject gaan we samen onderzoeken hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt, zodat je gericht en vol vertrouwen weer verder kan.

Tijdens de cursus Schrijf Je Loopbaan ga je aan de slag met diverse schrijfoefeningen en opdrachten en speelt de interactie met de groep ook een grote rol. Na 4 ochtendsessies die meestal 1x in de week plaatsvinden geven kun je veel gerichter verder op je loopbaanpad.

Het Waar sta ik- emailtraject vindt volledig via e-mail plaats, waarbij je vanuit je eigen omgeving heel organisch en holistisch op een vriendelijke manier wordt uitgenodigd om via de Mindful Analysis schrijfmethodiek (via de 4 edele waarheden uit het boeddhisme) over je eigen ervaringen te schrijven met als doel om daarna in geïnspireerde actie te komen dmv een concreet actie- of stappenplan.

Dit e-mail traject is uitermate geschikt voor als je nog niet helemaal toe bent aan een loopbaantraject, veel piekert en twijfelt en het gevoel hebt dat je meer overzicht en helderheid nodig hebt voordat je nieuwe stappen kunt zetten. Misschien heb je nog last van opgedane ervaringen uit je (werk)verleden en voel je dat je daarin nog enige helderheid zoekt. Het e-mailtraject is uitermate geschikt om even de tijd voor jezelf te nemen, maar daarin ook niet te lang te blijven hangen.