agenda

Schrijf Je Loopbaan cursus :

sessie 1: Behoefte aan verandering: woensdagochtend 14 september 2022
sessie 2: Plezier & voldoening: woensdagochtend 21 september 2022
sessie 3: Dromen, belemmeringen & mogelijkheden: woensdagochtend 28 september 2022
sessie 4: In beweging komen: woensdagochtend 5 oktober 2022
09:30 – 12:30 uur
Locatie: Vianen

Wat is Schrijf Je Loopbaan?

De cursus Schrijf je Loopbaan geeft je de mogelijkheid om echt even volledig uit je dagelijkse routine te komen, op een andere manier tegen je loopbaan aan te kijken en je te laten verrassen door nieuwe inzichten en ideeën. De cursus geeft je de mogelijkheid om je gedachten te ordenen en in alle rust naar jezelf te luisteren. Deelnemers geven ook aan dat het een bak vol nieuwe energie en inspiratie geeft. Ook waarderen ze de waardevolle ontmoetingen en het sparren met andere mensen die op dat moment ook hun loopbaanvragen aan het onderzoeken zijn.

Werkwijze Schrijf Je Loopbaan

Tijdens de cursus doorlopen we, aan de hand van schriftelijke oefeningen, op een natuurlijke wijze 4 verschillende thema’s:

Thema ochtend 1: Behoefte aan verandering
Thema ochtend 2: Plezier en voldoening
Thema ochtend 3: Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
Thema ochtend 4: In beweging komen

Het is niet nodig om je vooraf voor te bereiden en je hoeft geen enkele ervaring met schrijven te hebben.

“Schrijf Je Loopbaan was een geweldige cursus. Ongelooflijk hoe de opdrachten, geholpen door vragen van Merel, hebben geleid tot inzichten en eye-openers. Ik begon redelijk blanco en met open vizier aan de cursus en heb nu veel helderder voor ogen welke (loopbaan) richting ik op wil. Merel is een ontzettend prettige coach, ze stelt de juiste vragen, triggert waar nodig, zonder dat ze een bepaalde kant op stuurt. Ook het contact met de andere cursisten vond ik enorm waardevol en inspirerend. Het heeft me veel energie gegeven om de volgende stappen te zetten”.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Wil je graag even (vrijblijvend) sparren over jouw bepaalde situatie of wil je je aanmelden voor een traject of cursus? Stuur dan even een berichtje naar merel@metmerel.nl of via Instagram of LinkedIn.