voor organisaties

Het coachen van medewerkers binnen een organisatie kan voor beide kanten soms erg lastig zijn. Sommige zaken liggen gevoelig, er spelen vertrouwenskwesties en/of er is sprake van een bepaalde hiërarchie.

Vertrouwen

Het is mogelijk om deze medewerkers door mij te laten begeleiden in de vorm van een online schrijftraject. Tijdens dit traject is het belangrijk dat een medewerker over alles moet kunnen schrijven wat er speelt. Vertrouwen is een erg belangrijke factor.

Onafhankelijkheid

Ook mijn onafhankelijkheid als coach is essentieel. Ik heb geen idee van wat er allemaal speelt binnen de organisatie en wil dat voorafgaand aan het traject ook helemaal niet weten. Ik ken de betreffende mensen niet en heb ook geen enkel belang bij de ene of de andere uitkomst. Mocht je als organisatie mensen door mij willen laten begeleiden dan is het van belang dat de organisatie zelf ook de intentie heeft om de medewerker zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling, ongeacht het resultaat.

De medewerker binnen zijn of haar eigen context

Tijdens een traject blijken er vaak ook allerhande andere zaken te spelen die buiten het gezichtsveld van de organisatie vallen. In het traject ga ik volledig uit van de persoon zelf binnen zijn of haar eigen context. Niemand anders dan de medewerker zelf, weet wat diegene precies voelt op basis van zijn of haar opvoeding, overtuigingen en (soms nog onbewuste) drijfveren. Kortom, een traject met persoonlijke aandacht, geen standaard antwoorden of templates, het is compleet maatwerk.

Waarom schrijven in plaats van gesprekken?

* Schrijven ordent gedachten en geeft rust
* Met schrijven kun je sneller de diepte in
* Het kan op elk moment van de dag, gemakkelijk onder werktijd in te passen
* Geen reis – of verblijfskosten
* Persoonlijke aandacht, volledig maatwerk

Tarief Schrijftraject