skypetraject

Wat kun je verwachten?

Individuele aandacht voor de zaken en patronen die momenteel spelen in je dagelijkse (werk)leven. We gaan samen op zoek naar de oorzaken van jouw stress en ga je daarmee aan de slag, zodat je dichter bij jezelf komt en het leven dat nu bij je past.

Duur traject
Dit traject bestaat uit 2 individuele afspraken van 45 minuten via Skype met voorafgaand aan het gesprek een schrijfopdracht die vooraf gemaild wordt en tussen de gesprekken door een tweede schrijfopdracht.

Snel en gemakkelijk online zodat je nergens naartoe hoeft om met iemand te gaan praten en je het gemakkelijk op een moment dat het jou het beste uitkomt even tussendoor kunt plannen.

Investering:
€ 159,- incl BTW

Waarom e-coaching?

e-coaching is effectief en efficiënt, maar toch heel persoonlijk. Dankzij het online aspect is de coaching bovendien makkelijker in te passen in volle agenda’s.

Waarom praten en schrijven over jezelf?

Verhalen spelen een sleutelrol in de psychologie van mensen. Vertellen en schrijven sturen onze identiteit en dragen daarom bij aan een gezonde geest. En dat niet alleen: ook lichamelijke gezondheid is te beïnvloeden met schrijven.

Taal heeft een neutraliserend effect op emoties. Woorden helpen om stress bij het herbeleven van gebeurtenissen te verminderen. Wie zijn gevoelens in woorden vat is zijn emoties beter de baas.

Kinderen die open met hun ouders over zichzelf kunnen vertellen ontwikkelen een gedetailleerder verhaal over zichzelf dan kinderen die dat niet kunnen. Praten over jezelf heeft dus ook voor volwassenen invloed op de ontwikkeling van identiteit.

Kortom, het is gezond om een helder verhaal over jezelf te vormen en te leven volgens de waarden en normen die voor jou belangrijk zijn. Door bewust op zoek te gaan naar de bron van eventuele stress en gepieker en daar gericht aandacht aan te besteden kan stress effectief verminderd worden.

Aanmelden

Andere trajecten en cursussen bekijken