Het 10 to 2project: Doe mee met ons circulaire onderzoek!

Afgelopen herfst kondigde ik al de komst van het 10 to 2 project aan en inmiddels zijn Rinke Huisman en ik zover dat we starten met de eerste fase!

Wat is het 10 to 2 project eigenlijk?

Het 10 to 2 project is ontstaan vanuit een behoefte naar zelfregie in de complexe wereld waarin we nu leven. We denken na over thema´s als werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling, (hervormen van) de arbeidsmarkt, systemisch kijken en trends als quiet quitting en quiet hiring.

In de eerste fase starten we met een circulair onderzoek waarbij iedereen een journalist is van zijn eigen (werk)leven. Door de juiste vragen te stellen, andere voorbeelden te bekijken, nieuwe dingen te proberen en met elkaar te schakelen, hopen we een concept te creëren dat voor iedereen weer een eigen betekenis heeft in zijn of haar leven. We werken samen aan het zichtbaar maken van de waarde die jij creëert of nog gaat creëren, zodat jij en je omgeving daar optimaal van kunnen genieten.

Ben jij een impactmaker, beleidsmaker of podiumgever?

Hoe werkt dit circulaire onderzoek?

1. Kies eerst de rol die je op dit moment vervult in de samenleving. Ben jij een impactmaker, beleidsmaker of podiumgever?

2. Beantwoord de bijbehorende vragenlijst met 12 vragen, die is opgedeeld in 3 positieve kernthema’s:

  • beschikbaarheid (tijd)
  • gelijkwaardigheid (geld)
  • duidelijkheid (gedrag)

3. Invullen is volledig anoniem. Hoe meer respons, hoe representatiever het onderzoek wordt. Deel dus gerust deze vragenlijst met je netwerk!

Zo werken we samen toe naar een gezond functioneren en een lekker leven in de realiteit! Bij voldoende respons zullen we met een update komen en toewerken naar de volgende fase, die zich dan zal ontvouwen.

Naar het onderzoek van het 10 to 2 project!

Wil je meer achtergrondinformatie over de kernthema’s, lees dan vooral ook de bijbehorende inspiratieblogs:

Lees de inspiratieblogs!

Alvast heel hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst! Ook namens Rinke!

Elk kwartaal deel ik (boeken) tips en overdenkingen over de weg naar een duurzamer (werk)leven.

Vind je het leuk om deze te ontvangen, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden seizoen inspiratie voor een duurzame loopbaaan